- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Amikor a Digi kalamajka volt nálunk feltünt, csak a nappaliban levő HT-PC működik többé kevésbé rendesen. Akkor raktam át a Delockot egy másik gépre amiben egy PCI Technotrend tuner ment.
A Technotrendet letiltottam és bedugtam a Delockot. Elindult a Win telepítő és feltelepített "valamit". Mikor DvbViewert (jogtiszta) elindítottam persze se kép se hang. Kijelöltem neki a Dvb-C "valamilyen" tunert és ha jól emlékszem a program újraindítása után minden további nélkül működött. Nem kellett hangolni vagy bármit is tenni vele.
Én is meglepődtem, mert megjelent az összes csatorna és némi kockásodás árán lehetett vele tévézni.
Aztán hála Digis szerelőknek helyreállt a rend és minden visszakerült a helyére.
Viszont a HT-PCben nem szereti, ha másik USB aljzatba dugjuk mint ahonnan először telepítve lett. Nem néztünk utána, bár szerintem megoldhtó lett volna, ha utánajárunk.
No..........ezért gondolom, hogy a Delock nem rossz választás és az is lehet, hogy az occo kínai tunernek sem fogsz örülni.
Tehát, a kérdésedre is válaszolva szerintem legalább is Win7 alatt bármelyik BDA drájverrel mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest