- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, nekem is ilyen tunerem van. A teszt adás alatt tökéletesen működött a powercinema-val is, ekkor még mpeg2 volt. Utána is, az mpeg4-es teszt adásis ment dvbdream, mediaportal alatt, de a powercinema-val nem próbáltam, nem emlékszem, hogy lett volna benne ilyen beállítási lehetőség. Tegnap este próbáltam, nem tudtam semmit befogni, tsreader a 610 MHZ-en látta ~90% jelerősséggel a DVB-H adást, 802 meg nem volt semmi. XI kerületben lakom, a Sashegy lábánál.
-
bzoley
veterán
Az, hogy neked, vagy bárki másnak sikerül-e befogna valamilyen adást, egyelőre úgy néz ki, csak szerencse kérdése.
Egyelőre maradj a TSReader-nél. Amíg azzal nem sikerül valamit összehoznod, fölösleges tovább lépned. Ha az megvan, és stabil, kezdhetsz használható szoftvert keresgélni.
Szobaantennával egyelőre kivételes eseteben lehet használható jelet elkapni, tetőntenna szükséges lehet, na és némi szerencse is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest