Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, nekem is ilyen tunerem van. A teszt adás alatt tökéletesen működött a powercinema-val is, ekkor még mpeg2 volt. Utána is, az mpeg4-es teszt adásis ment dvbdream, mediaportal alatt, de a powercinema-val nem próbáltam, nem emlékszem, hogy lett volna benne ilyen beállítási lehetőség. Tegnap este próbáltam, nem tudtam semmit befogni, tsreader a 610 MHZ-en látta ~90% jelerősséggel a DVB-H adást, 802 meg nem volt semmi. XI kerületben lakom, a Sashegy lábánál.
-
bzoley
veterán
Az, hogy neked, vagy bárki másnak sikerül-e befogna valamilyen adást, egyelőre úgy néz ki, csak szerencse kérdése.
Egyelőre maradj a TSReader-nél. Amíg azzal nem sikerül valamit összehoznod, fölösleges tovább lépned. Ha az megvan, és stabil, kezdhetsz használható szoftvert keresgélni.
Szobaantennával egyelőre kivételes eseteben lehet használható jelet elkapni, tetőntenna szükséges lehet, na és némi szerencse is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő