- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
Sziasztok!
Szabadsághegytől légvonalban 9-10 km-re (Páty) idáig semmi jelet nem tudtam fogni (naponta 10x megnézem, d.e. és este). Mivel van, aki itt 180 km-ekkel "dobálózik", felvetődött bennem a gondolat, hogy a hardveremmel lehet probléma. Asus MYCinema P7131 Hybride-t (PCI) használok. A DVB-t szabványt tudja, de ugye semmi jel. Ezzel a típussal van itt valakinek tapasztalata? A gyári, kb. 20 cm-es bot antennájával próbálkozom, de gondolom azért elégnek kéne lennie itt az agglomerációban. Valamiért a TSReader-t sem sikerült belőnöm, hogy jelről kapjak vmi infót. Félek, hogy ez meg nem kompatibilis a kártyával. Ez lehet? Vagy persze lehet, hogy csak én vagyok béna. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyári szoftvere (Cyberlink Powercinema) nincs a helyzet magaslatán, mert egyébként is béna program, de jobbat nem találtam...
Van valakinek ötlete?
Kösz! Benedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged