- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
wassermann #14518 üzenetére
Kerestem én, ezt meg is találtam - olvastam máshol is, hogy gyengébb jelnél jobb a RTL2832U+R820T. Nos viszont én azt szeretném, hogy egy Pi-re rákötnék 3 USB-s tunert, amelyek egy Iskra P-43 N TRIPLEX padlásra telepitett antennáról kapnák a jelet. Nagyjából tudom mi-merre (telepitettünk párszáz rendszert a nyáron a Digitális Átállás keretében), csak a kompatabilitásban nem vagyok otthon.
A cél az lenne, hogy a Pi mint egy hálózati médiaszerver működjön. Közvetlen HDMI-vel rá lesz kapcsolva a TV-re, főleg azon lennének műsorok nézve, és kell a lehetőség hogy +1-2 kliens rá tudjon alkalomadtán csatlakozni, és számitogépen/telefonon is tudjuk nézni a műsort.
Az ilyen, hogy PID szűrés, meg hasonlók amik főleg ködösek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged