- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Helo!
Én sajnos bevállaltam egy ilyen szobaantennát. Tetszett, hogy viszonylag kicsi és állítható 36DB-ig az erősítés rajta. Egy USB-s tunerhez kellett volna, mert a hozzáadott kis bottal az egyik mux jött be rendesen, a másik csak akadozva. Gondoltam, ha már kicsivel is jobb, elég is lehet.
Gyakorlatilag rosszabb volt, mint botantennával, így vissza is vittem és szerencsére becserélték egy Evolve Eye-re, ami még olcsóbb is volt 1k-val.
Kellemesen csalódtam, mert nálam ez szuprül dolgozik és minden jön tökéletesen. Én csak ajánlani tudom, persze csodára ez sem lesz képes. -
csendes
addikt
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Olyan erősítős szobaantennával érdemes próbálkozni, ahol állítható az erősítés. Ezen úgy tűnik, hogy fix. A túl nagy erősítés fölöslegesen rontja a jel-zaj viszonyt (ez DVB-T-nél kevésbé zavaró), és az adó közelében telítésbe is viheti a jelet. Ezzel együtt mindig a kipróbálásnál derül ki, hogy megfelelő-e egy szobaantenna; akár ez is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest