- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
retesz147 #13679 üzenetére
Ezekkel az egyszerű távszabályzókkal az a gond, hogy csak hozzá mellékelt programot tudja vezérelni (pl. Total Media), akinek viszont pont az nem szimpatikus, semmire nem megy vele.
Pedig nem ijednék meg egy kis kihívástól, kísérleteztem már többféle távirányítós technikával, de külföldi fórumokon sem láttam még olyat, hogy valaki másra tudta volna alkalmazni. A kérdés felmerül itt-ott, de megoldás soha nincs, így minek is vásárolnék belőle.
Más a helyzet, amikor MS Media Center távszabályzót mellékelnek egy tunerhez, ami normál billentyűparancsokat visz a rendszerbe, így univerzálisan használható.
Hasonló, HID-kompatibilis távszabályzóm nekem is van egyébként, ami a médiafunkciókat régóta megoldja nálam, persze azt is úgy használom, hogy taníthatóba áttéve, aminek a kezelhetősége is jobb, meg amúgy sem jó sok távot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest