- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zidanekrisz #11598 üzenetére
Szia!
A médialejátszást nem nagyon próbáltam. A saját felvételeit szépen lejátszotta. Egy mp4-es fájlt próbáltam 1080i-s anyaggal, amit csak akkor ismert fel, amikor ts-végződést kapott és úgyis akadozva játszotta le. MKV-val nem próbáltam.
Az NTFS fájlrendszert viszont kezeli (annak ellenére, hogy a használati utasítás nem említi). Egy 10GB-os (nem röhögni :-) ) Samsung merevlemez volt rákötve NTFS-re formázva és szépen működött (kb. 3 órás felvételt készítettem vele akkor). Egyetlen hátrány, hogy mintha eléggé tekert volna alatta a lemez, de ez nem volt hatással a készülékekre.
16GB-os FAT32-es USB kulcsokat is probléma nélkül kezelte (Sandisk és Kingston gyártmányúak).
Most jön a fényezés
: TV-zéshez viszont szerintem mindent tud. Az EPG mindig rendben jelenik meg. Az egyes csatornáknál megjegyzi a beállításokat (pl. ha valahol kiválasztottad a Dolby hangot, akkor azt megjegyzi). Két Scart kimenet van rajta, amiből az egyik hangerejét a távirányítóval is tudod változtatni (jó eséllyel a TV távirányítója csak bekapcsoláskor kell) - a hangerőszabályozás emlékeim szerint a HDMI kimenetre is vonatkozik. Magán az STB-n is vannak csatornaváltó gombok, amit én pl. elég sokszor használok és hasonlóan jól jön a kijelző is. Az USB kulcso telőre kell bedugni, ami jól jön ha azon van LED, így tudod ellenőrizni, hogy az USB kulcs is tud-e a felvételről :-).
Hátrányok: A két Scart elég közel van egymáshoz, nem biztos, hogy két bumfordi csatlakozó befér egymás mellé. Felvétel közben mindig fut a kép bal felső részén egy számláló, ami akkor is ott marad ha átkapcsolsz másik csatornára, csak akkor még kiegészül a felvett csatorna számával is. Az időzített felvétel beállításánál kicsit jobban oda kell figyelni, mert az időzített megtekintés beállítása jobban kézre áll ( bár akkor én voltam a béna, amikor elszúrtam
)
Elég régi firmwarerel használjuk, mivel tavaly nyáron lett véve és én nem frissítettem rajta semmit. Működik, így békén hagyom
.
Talán találsz valami hasznosat is karakterrengetegben. Amúgy személy szerint nekem bejön a fém doboza is. Viszont nincs összehasonlítási alapom, mert csak ezt az egy STB-t használtam eddig.
Murphistic
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Zidanekrisz #11598 üzenetére
Esetleges alternatívának ajánlom a Wayteq HD-95CX -et. Itt ír Latency róla tapasztalatokat. Én is ilyennel szemezgetek, csak közbejött egy nem várt esemény, így a beszerzése csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged