- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
wassermann #10026 üzenetére
Ha már számítógépes eszközökről beszélünk, életszerűen velejárnak a szoftveres problémák is. OS viszont nincs kikötve a címben. Ilyen alapon Windowsról sem eshetne szó. Az már csak egy külön szívás, hogy Linux alatt több gond lehet, okokat tudjuk, támogatottság stb. ez most mellékes.
Én is követtem a témát, itt nem általános Linux (mint OS) problémákról volt szó, hanem Linux, mint DVB-megjelenítés kérdései. Őszintén szólva engem sem érint, de legalább úgy is felfoghatom, hogy milyen jó nekem.
Viszont, ha megnézzük a topik 1. hozzászólását, nem csak az derül ki, hogy te indítottad, hanem már az első oldalon jönnek az SW gondok (Windows is), meg egyebek.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
wassermann #10026 üzenetére
ahol teljesen elsikkadnának a sok, egészen más jellegű kérdés mellett...
(de még segítséget is kisebb eséllyel kaphat vki, mert azokat kevesebb DVB-T tulaj látogatja)ezeknek itt van a helye, hiszen ha DVB-T tunerral bármilyen (akár Windows alatti) gondja van vkinek, itt néz szét először
és legfőképp: ezek a tunerek olyan hardveres eszközök, ahol a szolgáltatás nagyrésze szoftverből érkezik!
hogyan (és miért) választanád le, h csak a chipek képességeiről beszéljünk, de ne az azokhoz szükséges szoftveres támogatásról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest