Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragesz
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút hozzá nem értő vagyok, ezért kérdezek profikat: milyen tv-tunert vegyek? A gépem: 4 magos AMD proci, integrált videokártya (HD4200), Win7 x64. Jelenleg kábelen jön digitv-s tv, ezt szeretném nézni gépen is, de igazából azt sem tudom, hogy ez analóg jel-e vagy digitális, vagy mivel kábelen jön (coax), ezért dvb-c tuner kell hozzá..??

Nem lenne hátrány valami hibrid cucc, amit más környezetben is tudok használni. Nekem még kínai ez a digitális tv-zés, pl. dvb-t / dvb-c / dvb-s tunerrel milyen csatornákat lehet fogni...? A tuneren kívül kell-e más is hozzá... Szeretnék minél profibb eszközt, de még egy nem profi számára is elfogadható áron.1000 köszönet minden hasznos infóért

és bocs a lámaságért...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann