Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Terratec Cinergy HTC Stick HD
Terratec Cinergy HTC USB XS HD
Terratec H5
Terratec H6A fenti tunerek belső felépítése ugyanaz (ugyaznazok a chipek). Mindegyik tud Analóg PAL / DVB-C (digitális kábel) / DVB-T (digitális földfelszíni) jelet feldolgozni. A tunernek semmi köze a digitális videó / hang kikódoláshoz: azt a számítógép szoftver végzi, amelyet fel kell telepíteni. A windows 7-ben például minden kódeket megkapsz az operációs rendszerbe beépítve. Szerintem a legolcsóbbat vedd meg közülük, mivel mint korábban jeleztem a hardware ugyanaz. A Terratec TV néző szoftverét nem szokták szeretni a tulajdonosok, ami helyett lehet találni ingyenes szoftver alternatívát. Én a DVBViewer-t használom digitális TV-zésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest