Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Hát igen, a Tesco-s antennánál már jelentkezett némi érintkezési probléma nálam a kábel és az antenna találkozásánál, de némi nyomkodás, hajtogatás után újra jól működött.
Ez alapján már sejtettem, amit írtál az pedig csak megerősített abban a hitemben, hogy ennél az antennánál a kivitelezés és az anyaghasználat igényességéről nem érdemes beszélni.Bár az általad leírtak alapján csoda, hogy egyáltalán működik, ez a 600Ft-os antenna mégis képes hozni kb. a sokkal drágább erősítős antennák szintjét, sőt mivel még valamivel kevésbé irány- és zavarérzékeny azoknál, így nálam praktikusabb is volt a használata.
Az mondjuk vicc, hogy a csupaszított koax is kb. ugyanazt tudja, mint a sokkal nagyobb Tescos antenna, főleg annak fényében, hogy pl. a "többezer" forintos Thomson ANT55 nem képes erre a teljesítményre, mert magasabb frekvenciákon már nagyon kicsi a nyeresége, így 802Mhz-en nem is használható nálam.
Simán el tudom képzelni, hogy a házilag épített biquad antennával jobb nyereséget lehet elérni, mint sok boltban kapható csilli-villi szobaantennával. Nem is értem, hogyan tudjak így elszabni ezeket, hiszen ha már "sokezret" elkérnek értük, akkor akár már jól működő konstrukciót is készíthetnének.Ezek alapján úgy tűnik nekem, hogy ez a Tesco-s antenna - az igen kedvező ára mellett - talán leginkább a "vakok közt félszemű a király" alapon érdemelhette ki a beltéri antennák mezőnyében a kiemelt helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest