- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
zhagyma #8191 üzenetére
Hát igen, a Tesco-s antennánál már jelentkezett némi érintkezési probléma nálam a kábel és az antenna találkozásánál, de némi nyomkodás, hajtogatás után újra jól működött.
Ez alapján már sejtettem, amit írtál az pedig csak megerősített abban a hitemben, hogy ennél az antennánál a kivitelezés és az anyaghasználat igényességéről nem érdemes beszélni.Bár az általad leírtak alapján csoda, hogy egyáltalán működik, ez a 600Ft-os antenna mégis képes hozni kb. a sokkal drágább erősítős antennák szintjét, sőt mivel még valamivel kevésbé irány- és zavarérzékeny azoknál, így nálam praktikusabb is volt a használata.
Az mondjuk vicc, hogy a csupaszított koax is kb. ugyanazt tudja, mint a sokkal nagyobb Tescos antenna, főleg annak fényében, hogy pl. a "többezer" forintos Thomson ANT55 nem képes erre a teljesítményre, mert magasabb frekvenciákon már nagyon kicsi a nyeresége, így 802Mhz-en nem is használható nálam.
Simán el tudom képzelni, hogy a házilag épített biquad antennával jobb nyereséget lehet elérni, mint sok boltban kapható csilli-villi szobaantennával. Nem is értem, hogyan tudjak így elszabni ezeket, hiszen ha már "sokezret" elkérnek értük, akkor akár már jól működő konstrukciót is készíthetnének.Ezek alapján úgy tűnik nekem, hogy ez a Tesco-s antenna - az igen kedvező ára mellett - talán leginkább a "vakok közt félszemű a király" alapon érdemelhette ki a beltéri antennák mezőnyében a kiemelt helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest