- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Köszönöm az infokat, bár egyikkel sem jutottam előre. A TS dokiba nem sikerült életet lehelnem (bár csak egy "nem hivatalos" verzióval próbálkoztam)...
A programozási infókkal nem tudok mit kezdeni, mert még nem tartok ott, hogy DVB-T vevő progit írjak. Majd talán jövőre...Viszont találtam mást: DGAVCDEC
Ez alapvetően BR rippeléshez való, de a BR lemezeken is TS fájlok vannak (egy hétig tartott mire ez eszembe jutott). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az MKVmerge, de viszont a RAW-AAC-t nem, ez utóbbit előbb át kell pörgetni VLC-vel MP4 konténerbe, s ezt megetetni az MKVmerge-vel. Már csak a H264 stream fps-ét és az MP4/AAC audio delay-t (ami benne van az AAC fájl nevében) kell jól beállítani (az MKVmerge-ben) és kapunk egy tökéletes, átkódolatlan MKV/H264+AAC fájlt.
Az MKVmerge-vel egyébként lehet vagdosni és összefűzni is fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Asus rog g751y
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest