Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
koszi a linket, ezeket megneztem mind megvan az analog belterivel, csak valahogy a tv nem talal ezekbol csak 4-et es nem ertem miert... A felesegem nemet igy neki kellenek a csatornak es hogy egyszerubbe tegyuk az eletet es ha mar a tv is tudja akkor a belteri kiiktatasaval szeretne(nk) nezni a musorokat. Arra szamitottam hogy legalabb bejon a csatornak vagy nagyobb resze... es nem tudom mi lehet az oka hogy nem.....
Itt minden szolgaltatonak at kell allnia ha meg nem allt at digitalis sugarzasra, tehat feltetelezheto hogy ettol a kepminoseg is javul! (nem Mo-n vagyunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest