Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Most nem tudok HD adást nézni, de az olimpiai megnyitót én is felvettem. Hát az sem egy csúcs minőség (gyorsabb mozgásoknál tiszta kocka volt a kép). Én sem igazán értem miért. De ha most még annál is rosszabb minőségű (lesz) az adás...
Az is a baj az ilyen valós idejű kódolással, hogy tulajdonképpen CBR (constant bitrate) az egész és nem lehet olyan jó tömörítési hatéjonyságot elérni vele, mint pl. a VBR-es DivX/H264 filmekkel. Szóval egy 3Mbit-es H264-es tévé adás messze nem (lesz) olyan minőségű, mint egy több menetben (otthon) tömörített film.Meg nem értettem, hogy miért erőltetik a Duna tévénél is a HD adást, miközben egy szó sem esik arról, hogy ők akár csak tervbe is vették volna a HD-s stúdióberendezések beszerzését. Talán az MTV stúdióiban fognak készülni a Duna műsorai is?
Megy mindig a kavarás, a pénzkidobás, csak a nézők nem járnak jól...
http://index.hu/kultur/media/atv6873/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann