- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
DarkByte #760 üzenetére
6 adó bele szokott férni egy multiplexben MPEG-2-ben is, nem? Vagy ez nem a fizikai korlát, csak egyelőre ennyi van?
Sokat keresgéltem a net-en, hogy a jelenlegi külföldi MPEG-2-es multiplexekben hány adás fér el, de nem nagyon találtam részletes infót, ezért is kérdem.
Egyébként pl.: az UPC Direct ritkán éri el a 3 Mb/s adatfolyamot, jellemzően 1.7 körül van. Hozzáteszem, ez nem is elég, sokan panaszkodnak a minőségére (én sem vagyok elégedett). Bár az a megérzésem, hogy a forrás minősége nagyban befolyásolja az eredményt. Egy zajos képet sokkal rosszabb minőségben viszel át ugyanakkora bitsűrűséggel, mint egy digit forrásból érkező, vagy egyáltalán tiszta, jó minőségűt.
Konkrétan mekkora egy csatorna átviteli kapacitása?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest