Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
Hát ez a cikk tényleg eléggé szenzáció hajhász. Az átlagos laikusnak valószínűleg az fog lejönni belőle hogy a DVB-T -vel csak a probléma van, inkább elkerülöm mert nem akarok gondot magamnak, különben is jó nekem a maónika só meg a jóval rosszabb.
Saját családomról tudom hogyha én nem említem nekik hogy hamarosan ilyen változások lesznek, meg a VHS -t is lassan dobhatják a kukába akkor max. majd az utolsó évben koppantak volna. Igazából nem is értem miért nem nyomják már a jelenleg analóg módon fogható TV -kben a reklámozását, legyen az közszolgálati közlemény vagy akármi is. Bár lehet köze van hozzá hogy a tv2 és RTL még nem döntött (tényleg ez mikor is jár le?
) Elvégre mostmár a technológiai részletek adottak, csak az indulásra kell még 1,5 hónapot várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Saját családomról tudom hogyha én nem említem nekik hogy hamarosan ilyen változások lesznek, meg a VHS -t is lassan dobhatják a kukába akkor max. majd az utolsó évben koppantak volna. Igazából nem is értem miért nem nyomják már a jelenleg analóg módon fogható TV -kben a reklámozását, legyen az közszolgálati közlemény vagy akármi is. Bár lehet köze van hozzá hogy a tv2 és RTL még nem döntött (tényleg ez mikor is jár le?
) Elvégre mostmár a technológiai részletek adottak, csak az indulásra kell még 1,5 hónapot várni.