- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
tsreaderrel néztem hogy milyen sávszéllel jönnek:
A HD adók több mint 6Mbps (a duna a másik muxon 8 környéke), a simák pedig több mint 1 Mbps sávszéllel jönnek. Http streaminggel még erre rájött némi plusz (m1-hez kellett kb 8), udp streaming takarékosabbnak tűnik, ott kb annyi kell mint amennyi az adás.
Műholdon nem tudom mennyire veszik le a minőséget a sok adás egy mux-ra zsúfolása kedvéért, de emlékszem, hogy kritizálták sokan a mindigtv-s rtl és tv2 adást az alacsony minőség miatt, szóval lehet hogy 2-3Mbitet is elérhet egy rendes SD csatorna is (de csak sacc).
Szerintem kérj meg valakit akinek dvb-S kártyája van, hogy az általad nézett csomagra nézzen rá tsreaderrel (az nem érdekes hogy nincs előfizetés, attól a stream adatokat látja ahogy én is a mindigtvextrásakat), akkor kiderül pontosan mennyi kell
Esetleg, ha tudod vele rögzíteni a streamet, akkor a ts fájlt nézd meg valami progival (azt hiszem tsreader is tud fájlt olvasni). Vagy otthon helyi hálózaton át nézd meg, hogy a gépeden mekkora hálózati forgalmat generál a lejátszás (ha windows akkor a feladatkezelő hálózatok füle már megteszi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest