- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVB-T
tag
válasz
wassermann #554 üzenetére
lehet, hogy érzéketlen a tunerje..
ez az egész azért volt érdekes, hogy HD adással ki lehessen próbálni az LCD panelt, maga a media center megoldás nem érdekel, főleg úgy, hogy benne a DVB_T tuner és el kell indítani a PC-t, hogy esetleg HD adást nézhessek..nem fogok internetes tv-t nézni és rádiót hallgatni, szerintem/nekem jobb az a megoldás, hogy egy jó LCD, egy jó laptop, minden/mindenki végzi a maga dolgát..
Másrészt, mivel ha akadozva is , de láttam a HD-s képet csak megerősítést nyert bennem az , hogy az mpeg2-es adás CRT-hez való, az mpeg4-es LCD-hez(plazmához), HD-s adás után mpeg2-es műsort nézni ugyanazon az LCD -n olyan, mintha agyongasznált VHS kazettát néznénk CRT-n, sokan beugrottak, hogy ez a divat vettek LCD-t(plazmát), de minek, HD-s adás nem sok van, azon belül még kevesebb, ami értelmes..műholdazok, naponta követem mi történik, egyenlőre nem is cserélem le az mpeg2-es beltérimet, marad a CRT-ez a legjobb kombináció ma, még 1-2 év és talán változik, addigra olcsóbb lesz az LCD és az mpeg4-es beltéri(DVB-T és DVB-S)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest