- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, elmentem ma két boltba is venni nagy szélessávú lepke antennát, de mind a két helyen amikor megkérdezték,hogy hova lesz (II. kerület, Mechwart liget környéke), akkor azt mondták, hogy nem lesz elég, hanem tető antenna kell (3x annyiért),főleg amiért nem találom az m1 és m2 a szobaantennával.
Igazából nem a pénzen van a hangsúly,hanem,hogy azt a tetőre kéne rakni és így bonyolódik a dolog,míg a lepke egyszerűbb lett volna itt az erkélyemen.
Na most, januárban próbáltam utoljára a vételt, akkor az m1 és m2-t nem tudtam befogni.
Ugyebár II. kerület, Mechwart liget, beltéri erősítős kis antennát kirakom az erkélyre, dvb-t vevő a tv-be építve.Gondoltam azóta volt a teljesítmény emelés, hátha jobb a vétel.
Megint kiraktam az antennát, de az m1 és m2-t megint nem találta.
Aztán észrevettem egy booster funkciót a tv-ben,ami eddig be volt kapcsolva, kikapcsoltam,és most már van m1 és m2,meg a többi.
Azt hittem, hogy a booster csak javíthat, de ezek szerint tévedtem.
Az lenne a kérdésem, hogy akkor most biztos, hogy a lepke nem jó,főleg így,hogy most már mindegyik adót tudom fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest