- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Félig kültérben is próbáltam (nyitott és csukott ablakkal).
A parabola antennán dobott, vagy 10-20 % erősséget a nyitott ablak, de csukottal is jó a jel (sajnos az üveg enyhén fémgőzös: 4-16-4mm float K1,1) .
A Strong ANT15-ösnek szinte mindegy volt, hogy nyitva volt az ablak, vagy nem, annyira gyenge jelet fogott (quality 0-10%, strength éppen mutatott valamit). A coax-on kimértem stabil 5V ment az antennának, tápot lehúzva elment még az a 10% quality is strength 0.
Tök mindegy volt, hogy vízszintesen vagy függőlegesen állt, vagy legalábbis úgy tűnt (kb 180°C-ban forgattam lassan oda-vissza).Kábelezés: új 1,5 m hama toldó a tunerhez (toldó nélkül is kb. ugyanaz volt a jelszint + quality).
A két antenna ugyanazon a helyen volt próbálva (ahol a parabola jól fogta).Röviden a Strong annyival tudott többet a 17 cm-es rézdrótnál vagy a gyári antennánál, hogy egy hangyányi strength is volt 10% quality mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest