- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Atomantiii #20352 üzenetére
Nálam kábeltévé van (DIGI), az automatikus megoldások nem működtek. Eleve FTP-n, manuálisan raktam őket a megfelelő helyre (/usr/share/enigma2/picon).
Magát a HDGlass skint nem telepítettem, de a benne lévő fájlokat megtaláltan egy csomagban, több helyen is. Viszonylag kicsi felbontású (max. 150x90 és 100x60) piconokat tartalmaz, és nem transparent-ek. Próbáltam azokat is, nem tetszettek.
Ja azt nem írtam, hogy nekem a transparent piconok tetszenek, mert jól mutatnak sötét és világos képernyőtartalom "fölött" is, bármilyen keret és háttér nélkül.
És nem írtam még elégszer, több hasonló pakkot is átnéztem, és nem találtam meg mindent, mindenféle - köztük transparent - változatban.
Egy-kettőt ugyan találtam "hátteres" változatban, de így is maradtak bőven hiányzók. Tizenvalahány csatornához barkácsoltam PNG-t a pótlásukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest