- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
SunMount3r #20209 üzenetére
Ilyen kínai Astrometa tunereim vannak nekem is mint sokaknak. [link]
Én még anno UPC-n kezdtem ezzel az egésszel szórakozni aztán megtetszett, azóta már Digis vagyok a kódolatlan csatornák miatt.
Windows-ra nem ismerek ingyenes sokrétű megoldást szóval lehet nem véletlenül beszéltek le mert a boxot csak bedugod és használod. DVBviewer, ProgDVB ezek jók de meg kell vásárolni a teljes verziót.
TVHeadend szerver az Windows-on nem megy, bár lehet feltenni már valami Linux emulátor félét és akkor úgy lehet telepíteni, de sose próbáltam.
Ha tudod használni LibreELEC-el PC-n akkor jó lehet, másképp nem ajánlanám. Na meg elsőre a beállítás sem olyan egyszerű mint egy box-on a rengeteg lehetőség miatt.
Régen én is PC-n akartam megoldani csak sajnáltam ezért azt a pár 10W-ot is, na meg azért hangja is van egy WinTV-quadHD PCI-E kártyát akartam volna venni ha találok olyan miniPC-t amibe bele lehet tenni ezt a kártyát, de aztán félbemaradt a projekt.
Most nálam 2 ilyen Astrometa tuner van egyszerre használatban, egy az élő TV-re, egy meg a felvételre várakozhat, de 3 db van belőle itthon jelenleg, még nem volt rá igény, hogy beépítsem ezért most tartalékként funkcionál. Én elégedett vagyok így ezzel a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest