- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
azbest #19304 üzenetére
Ok, akkor legalább a kodekkel nem kell foglalkozzak. Gondoltam, hogy az a demuxeren múlik inkább, mint a hardveren, de a témaindító hozzászólás összezavart.
A kerneles támogatással pedig tisztában vagyok, nem véletlenül írtam, hogy open-source modulosat keresek. Korábban volt DVB-S2 PCIe modulom, de elegem lett abból, hogy 3rd party patchelt modulokat kell összevadászni a githubról, mert az eredeti forrás nincs fejlesztve. Illetve zárt forrású fw fájlokat kellett még hegeszteni. Na ez nem jönne jól.
sat2ip jól hangzik, viszont azzal nem hiszem, hogy direktben tudnék rögzíteni. Jó lesz a már bevált tvheadend szerver alá, a Pi meg már megvan.
Tehát az elképzelés már megvan a fejemben, csak egy normális modult nem sikerült még találnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest