Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Ok, akkor legalább a kodekkel nem kell foglalkozzak. Gondoltam, hogy az a demuxeren múlik inkább, mint a hardveren, de a témaindító hozzászólás összezavart.
A kerneles támogatással pedig tisztában vagyok, nem véletlenül írtam, hogy open-source modulosat keresek. Korábban volt DVB-S2 PCIe modulom, de elegem lett abból, hogy 3rd party patchelt modulokat kell összevadászni a githubról, mert az eredeti forrás nincs fejlesztve. Illetve zárt forrású fw fájlokat kellett még hegeszteni. Na ez nem jönne jól.
sat2ip jól hangzik, viszont azzal nem hiszem, hogy direktben tudnék rögzíteni. Jó lesz a már bevált tvheadend szerver alá, a Pi meg már megvan.
Tehát az elképzelés már megvan a fejemben, csak egy normális modult nem sikerült még találnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- PLC programozás
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann