- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
szbalogh #1842 üzenetére
Akkor megpróbálom összefoglalni, amit tudok.
DVB-T mellett lesz egyelőre MR1, MR2, MR3, és a Katolikus rádió. Ezeket kb. úgy lehet venni, mint a műholdas adások mellett a rádióadásokat, tehát kb. képjel nélküli önálló műsor az adott csatornán. De mivel ezek is értékes sávszélt vesznek el a képtől, szerintem csak muszájból lesz rajta. DVB-T vevővel veheted majd, a kísérleti időszakban úgy tudom ment pár adás így. Szerintem Set-Top-Box-szal is lehet majd venni.
DAB+, ami valójában csak a rádiózást szolgálná, és ugyanúgy elindult Dec. 1-gyel, mint a MindigTV, de még kisebb sikerrel, merthogy jelenleg nincs rajta egy sípoló mérőjelen kívül semmi, sőt, vevőkészülékekből sokkal siralmasabb a helyzet, mint a DVB-T-nél. Tehát pl.: autórádió, otthoni HiFi még egyáltalán nem létezik :-) A reklám, stb. meg pláne nincs, dehát ugye nincs is mit reklámozni. Megy üresen az adó :-).
Itt elméletileg sokkal több csatorna lesz, de ez az ütemezés szerint inkább egy tesztidőszaknak mutatkozik, 2013-ra lesz kiépítve a hálózat.Gondolom jó vételi lehetőség itt sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged