- weiss: Pant* rant
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
#65675776 #18313 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
De.....hadd zárjam rövidre, mindkét gépemben két tunert használok!
Technisat dvb-C és a sokat szidott Delock tunert.
A másik gépben, ami egy irodai öreg HP szintén egy Technisat és egy Astrometa dolgozik.
Ez a gép set-top boxként működik, egy bazi nagy, de elég régi tévé van rákötve. Nincs benne digitális tuner.
Tehát a gyári kezelőprogramokkal nem mennék semmire.
Az EPG a Digi felöl valóban problémás. Már beletörődtem. Próbáltam vacakolni a fórumon ajánlott megoldásokkal, de macerásnak tartottam és abbahagytam.
Egyszerűen újraindítom a programot és akkor egy darabig jó az EPG. Kijelölöm mit szeretnék látni az elkövetkező napokban és békén hagyom az egészet. Persze a felvételeket mindkét helyről tudom nézni.
Tehát úgy vélem, hogy mivel ilyen TV nézési szokásaim vannak a DvbViewer felel meg a legjobban.
Snassz miiiiiiiiiiii..................
Volt az analóg időkben Terretec kártyám, nagyon jó volt.
Használtam még Avermedia usb ultra dobozkát. Az még jobb volt. Később digitalizálásra használtam egy ideig, elfogytak a kazettákTud még Dvb-Tét, arra most nincs igény.
Bozek
A transeditbe csak egy valós frekvenciát meg a salangjait kell beíni és egy tökéletes ini fájt állít elő. Valahová, már nem emlékszem, de mindig megtalálom, csak egy pipát kell rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest