Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethooligan
tag
Üdv!
Tudom olvassak vissza, meg is tettem amennyire időm engedte, de a gyerekek mellett nem tudom kiolvasni a fórumot, így kérdeznék.
Idetalált végre a Digi, így felvetődött a kérdés, hogy kellene hozzá valamilyen felvevős eszköz, de milyen? Most T-s IPTV van felvevős opcióval, valahogy annak a tudását szeretném reprodukálni nagyjából.
Szóval kellene nekem olyan felvevős box, ami tudja
- PVR-t
- Timeshiftet
- nem csak EPG alapján lehet vele felvenni, hanem időzítve is. (Azaz beállítanám mint anno pl egy VHS magnót, hogy pl 9:00-től 10:30-ig vegyen fel x csatornáról. Ezt fogalmam sincs hogy hívják)
- külső 2,5"-os HDD-re vagy viszonylag könnyen ki- és berakható 2,5"-os HDD-re tud felvenni
- lehetőleg NTFS fájlrendszer jó legyen neki (méretkorlát és számítógépes kompatibilitás miatt)
- .ts fájlban lenne a rögzítés a legjobbVan ezeknél sorozatfelvétel beállítási lehetőség, vagy azt felejtsem el és próbáljam meg nem elfelejteni beállítani?
Esetleg a Digi Smart CAM CI+ csatlakoztathatósága sem lenne hátrány.
Létezik ilyen elérhető (maximum 30ezres) áron, ami jó minőségű és megbízható? Ha igen, akkor melyik(ek) ajánlott(ak)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest