Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethooligan
tag
Üdv!
Tudom olvassak vissza, meg is tettem amennyire időm engedte, de a gyerekek mellett nem tudom kiolvasni a fórumot, így kérdeznék.
Idetalált végre a Digi, így felvetődött a kérdés, hogy kellene hozzá valamilyen felvevős eszköz, de milyen? Most T-s IPTV van felvevős opcióval, valahogy annak a tudását szeretném reprodukálni nagyjából.
Szóval kellene nekem olyan felvevős box, ami tudja
- PVR-t
- Timeshiftet
- nem csak EPG alapján lehet vele felvenni, hanem időzítve is. (Azaz beállítanám mint anno pl egy VHS magnót, hogy pl 9:00-től 10:30-ig vegyen fel x csatornáról. Ezt fogalmam sincs hogy hívják)
- külső 2,5"-os HDD-re vagy viszonylag könnyen ki- és berakható 2,5"-os HDD-re tud felvenni
- lehetőleg NTFS fájlrendszer jó legyen neki (méretkorlát és számítógépes kompatibilitás miatt)
- .ts fájlban lenne a rögzítés a legjobbVan ezeknél sorozatfelvétel beállítási lehetőség, vagy azt felejtsem el és próbáljam meg nem elfelejteni beállítani?
Esetleg a Digi Smart CAM CI+ csatlakoztathatósága sem lenne hátrány.
Létezik ilyen elérhető (maximum 30ezres) áron, ami jó minőségű és megbízható? Ha igen, akkor melyik(ek) ajánlott(ak)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann