- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na elküldtem a TBS-nek a reklamációt ide, a driver javítása érdekében:
http://www.tbsdtv.com/contact-us.html
De a szövegdoboz túl hosszú szöveget nem engedett beírni, a végét mindig lecsapta, url-t sem engedett berakni, így a csatornalistát sem tudtam nekik belinkelni a pastebin.com-ról. Még videókat is linkeltem volna nekik hogy mi a hiba, ezt sem tudtam sajnos, rövidre kellett fognom,
Végül ennyi lett az egész(ennyit engedett a szövegdoboz):
Dear TBS support,
Recently I bought a TBS6221 TV tuner card to use it for decoding un-encrypted cable -so not terrestrial- digital TV channels. Unfortunately the card seems to be faulty. This is what I observed:
-It doesnt find channels on all frequencies. After performing two consecutive scans a channel might be found at the first attempt but the card doesnt find it during the next search attempt. So result might be different after each scans.
-It can also happen that an already stored channel cannot be displayed later on.
The softwares I used -with identical results- were: DVBviewer, TransEdit
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.A technical supportra és a software installation and debugging-ra is beküldtem, nem vagyok túl bizakodó de hátha javítják a drivert.
Gróf egy hosszabb levelet írt nekik, csak kérdés hogy ugyanide, vagy valahova máshova? Vagy amikor még ő reklamált nem korlátozták a panaszlevelek hosszát? Mail címet nem találtam ahova lehetne nekik írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest