- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Akkor szerintem nincs nagy gond és működni fog az STB.
Ahhoz, amit Kernel írt én ezt tudom mondani, bár lehet, hogy hülyeség, így inkább várd meg az ő válaszát is (ez a topik leginkább az ő és azbest felségterülete, én inkább csak ilyen belekotyogó vagyok most
), nem bírtam megállni, hogy ne írjak:
DC-vezérelt AV : ha bekapcsolod az STB-t, akkor a TV automatikusan átkapcsol az STB-re, ez nem fog működni
képarányváltás: ha változik az adás képaránya 16:9 és 4:3 között, akkor nem az STB rak rá fekete keretet (16:9-es adásnál), hanem kiadja a teljes képet és "szól" a TV-nek, hogy húzza össze a megjelenített képet. Így elméletileg jobb minőség érhető el. - ez speciel ebből a topicból rémlik, de lehet, hogy rosszul
. Az STB-n viszont be lehet állítani, hogy arányhelyesen jelenjen meg az video a kimeneten, úgyhogy szerintem ez nem akkora gond
RGB-kimenet: SCART-nál lehetőség van külön is átvinni az egyes színösszetevőket. Ez megint csak jobb képminőséget eredményezhet, ha tudja a TV. Sőt, itt a topikban volt róla szó, hogy bizonyos esetekben HD videójel is átvihető SCART-on, de ez nem érint téged.
Szerkesztés: legalább le tudom ellenőrizni, hogy mennyire stimmel a válaszom Kernelével
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest