- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnBeehive
csendes tag
Az index cikk valóban jó lett, szépen összefoglalja a lényeget. Én tavaly karácsonyra kaptam egy USB-s kütyüt és a nyáron már kipróbáltam azt, hogy hogy is fog ez kinézni (az mpeg2-es kisérleti adás otthon nem jött be) és pontosan azóta várom, hogy beinduljon és ezt-azt megnézhessek jó minőségben, és talán még rögzíthessem is. De ami most történik az egyszerűen vérlázító és nevetséges. A dec. 1. az mégsem dec 1., a 6-7 csatorna az 2, az olcsó dekóder az nagyon nem olcsó (igen, eredetileg akartam VOLNA venni egy asztali dekódert, mert a számítógépen kicsit körülményesebb). Olyan ez, mintha senkinek nem lenne érdeke, hogy ez így működjön. Az, hogy a szeptemberi nagy bejelentések után az AH csak addig jutott, hogy 2 darab szénné nézett (elnézést azoktól, akik a Dunát nézik) adót sikerült betenni... és legyen vesegörcse annak az államigazgatási alkalmazottnak, aki ezt a székében hátradőlve késznek tekinti. Gyalázatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest