Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Fakanál
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, és a segítséget! Sikerült megoldani úgy a problémát, hogy megnéztem az alaplap doksiját, amiben az állt, hogy ha az fsb nem 100 mhz default, akkor toljam át a kapcsolót off állásban. :)
-
Fakanál
csendes tag
Ez a barátnőm gépe, és a lapot fejből nem tudom (úgy este 8 körül megírom). A ram samsung 400 mhz-es ddr (2*256).
-
kovacsson
tag
én voltam a leggyorsabb :)
-
kovacsson
tag
nem lehet, h a RAM nem bírja?
nem tudom, h milyen lap, milyen RAM, de pl. ha k7s5a és SDRAM, akkor sanszos lehet.
próbáld meg a procit 133-ra, a ramot meg 100-ra tenni (ha tudja) -
eddie303
őstag
FSB-t lõdd át 133-ra, mert 100-on megy
Nézd meg az alaplapon a jumpereket, nem-e lehet áttenni jumpból 133-ra, mert volt rá példa, hogy szoftból fagyott.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Egyébként nem tudom.
-
Ekváádor
őstag
Velem is volt már ilyen amikor vettem egy 1200-as Athlont, és kiderült, hogy csak 1000 Mhz-es.Ne hidd azt, hogy én most azt mondom, hogy átvágtak, csak mondtam.
-
Fakanál
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy amd duron 1600-at, de csak 1200 mhz-en megy. Mit kell ilyenkor beállítani? Sajnos ekég tapasztalatlan vagyok amd téren. Megpróbáltam az fsb-ét 133-ra állítani, de lefagyott, nem indult a rendszer. A szorzót kellene állítani esetleg? Gőzöm sincs. Az alaplapon van jumper a szorzóhoz, de még nem mertem piszkálni, nehogy baj legyen.
PLz, help!
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest