- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kín
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintyesz
senior tag
-
mg105
senior tag
-
simonzé
addikt
Vazze csak nem gondolod,hogy ezt nem vettem volna észre!
Az IntelliPoint mindig figyelmeztet,ha merülőben van az akksi.
Igen akksit használok 2db normál ceruza elem (AA) méretű.
A feltöltöttséggel aztán igazán nem lehet gond,mert 4 ilyen akksim van,2-t használok addig a másik 2 a töltőn van.
Miért lenne pech ha akksit használok?
Szvsz hülye aki elemmel használja a ''wireless'' egerét.
[Szerkesztve]Jóvanna. Nem láttam jól.

-
pintyesz
senior tag
Vazze csak nem gondolod,hogy ezt nem vettem volna észre!
Az IntelliPoint mindig figyelmeztet,ha merülőben van az akksi.
Igen akksit használok 2db normál ceruza elem (AA) méretű.
A feltöltöttséggel aztán igazán nem lehet gond,mert 4 ilyen akksim van,2-t használok addig a másik 2 a töltőn van.
Miért lenne pech ha akksit használok?
Szvsz hülye aki elemmel használja a ''wireless'' egerét.
[Szerkesztve] -
pintyesz
senior tag
-
simonzé
addikt
Nem kell megijedni - lemerült az akksi az egérben. Nekem egy a4Tech wireless egér ugyanezt csinálta, de egy elemcsere segít rajta. Ja, hogy ez akksis? Pech...
-
mg105
senior tag
-
pintyesz
senior tag
-
mg105
senior tag
-
pintyesz
senior tag
-
mg105
senior tag
szvsz egy próbát azért megérne! más egér ebben a gépben?
-
pintyesz
senior tag
Próbáltam már amit csak lehetett.
A Microsoft IntelliPoint 4.1 / 4.12-est is!
Az 5.0-val meg nem működik aszem,de nem is hozzá való.
PS2-n nem próbáltam még,de sztem azért USB-s mert azon tökéletesen kellene működnie.
Vazze már szimpla klikket sem csinál,csak ha elhúzom közben az egeret
-
Lord Zero
addikt
-
mg105
senior tag
-
pintyesz
senior tag
-
Biaggio
őstag
Hello!
Olyan gondom van sajna,hogy az egeremmel nem tudok normálisan duplaklikkelni!
Ez azt jelenti,hogy pl. ha ikonra akarok klikkelni ''duplán'',akkor a második klikket nem érzékeli!
Csak úgy tudok duplán klikkelni ha a 2 klikkelés között elhúzom a kurzort 0,5-1mm-t valamerre.
Van még olyan hibajelenség is,mikor játék közben megyek előre (én a mouse 2-vel megyek),akkor ha benyomom az előre gombot(forward) majd elengedem,addig megy tovább amíg el nem mozdítom az egeret!
Na erre varjatok gombot!
Ha valaki találkozott már ilyesmivel,SIGÍTSEN!!!
Az egerem egy Wireless IntelliMouse Exploler 1.0A
Az egér hibáját kizárnám mert másik gépben jól műxik.Vezérlőpult -> Egér beállításoknál próbáltam variálni?
Esetleg külön driver van hozzá? -
pintyesz
senior tag
Valaki?
-
pintyesz
senior tag
Hello!
Olyan gondom van sajna,hogy az egeremmel nem tudok normálisan duplaklikkelni!
Ez azt jelenti,hogy pl. ha ikonra akarok klikkelni ''duplán'',akkor a második klikket nem érzékeli!
Csak úgy tudok duplán klikkelni ha a 2 klikkelés között elhúzom a kurzort 0,5-1mm-t valamerre.
Van még olyan hibajelenség is,mikor játék közben megyek előre (én a mouse 2-vel megyek),akkor ha benyomom az előre gombot(forward) majd elengedem,addig megy tovább amíg el nem mozdítom az egeret!
Na erre varjatok gombot!
Ha valaki találkozott már ilyesmivel,SIGÍTSEN!!!
Az egerem egy Wireless IntelliMouse Exploler 1.0A
Az egér hibáját kizárnám mert másik gépben jól műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5509
- BESZÁMÍTÁS! 14TB WD Red Pro WD141KFGX meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5204
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest