Hirdetés

Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

Üdv!

Mivel a tegnap estémet nem netközelben töltöttem, ezért a tegnapi nap kimarad a ''naplómból'' ...

Csütörtököt nem szeretnék mondani :) , de azért egy pár szösszenet ...
    Kicsit csalódtam az amúgy meglepően gyorsan és jól teljesítő Okmányirodánkban :(

Szóval a tegnapi nap legmagasabb prioritású feladata az volt, hogy elmenjek a Polgár Jenőhöz, mivel mára igérték az új jogsimat ... a hölgy kedvesen meg is jegyezte, még szám sem kell majd, bejövök és átvszem ... Na én bementem, így lett a hivatalban tartózkodók összlétszáma 1 ... olyan koki üres volt az egész, el sem hittem ... aszittem bombariadó van, vagy valami hasoló ... na mind1, csúszik, még bírja az ideiglenes, asszem 30 napig jó ...

De a nap koronája az volt mikor lakótársam felhívott Pestről, (Elment a megrendelt memóriáimért ...) hogy itthon maradt a számla ... majd 28-án kapok új memeket :(

Szóval szépen telt a nap ... a mai azért már szebben telt ... belógtam karácsonyi ajándékért a városba ... ettől függetlenül a leányzó majdnem kiszedte belőlem, mit vettem neki ... tavaly majdnem össze kellett vesznem vele, hogy ne áruljam el neki hogy ajándékért megyek, idén sem volt surlódásmentes a dolog, de megoldottam ... majd holnap este megkapja :)

Kikapcsolódásképpen játszottam egy kicsit ... POP:WW (Imádom ezeket az idióta névrövidítéseket, haverokat úgy szoktam kiakasztani, hogy elküldöm nekik így a játéklistámat :) ), sajnos ugyanúgy az enyészeté lett a játék, mint az elődje :( Nagyon jó, nagyon szép, érdekes, de engem úgy felhúznak az idióta részek, amikor valami nullaméter főellenfél, már 2x-edik alkalommal megszivat ... én szórakozni akarok, nem idegeskedni egy játékon ... Alig van időm játszani, akkor ha lehet ne anyázzak, hanem pihenjek :)

Ráadásul egyre kevesebb olyan játék van ami leköt egy picit ... Megyek is keresek egyet, most épp van időm!

Kellemes Karácsont Mindenkinek! Még 3 perc és ''Szenthajnal'' van ... :)

Aktív témák