Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Mivel a tegnap estémet nem netközelben töltöttem, ezért a tegnapi nap kimarad a ''naplómból'' ...
Csütörtököt nem szeretnék mondani
, de azért egy pár szösszenet ...
Kicsit csalódtam az amúgy meglepően gyorsan és jól teljesítő Okmányirodánkban
Szóval a tegnapi nap legmagasabb prioritású feladata az volt, hogy elmenjek a Polgár Jenőhöz, mivel mára igérték az új jogsimat ... a hölgy kedvesen meg is jegyezte, még szám sem kell majd, bejövök és átvszem ... Na én bementem, így lett a hivatalban tartózkodók összlétszáma 1 ... olyan koki üres volt az egész, el sem hittem ... aszittem bombariadó van, vagy valami hasoló ... na mind1, csúszik, még bírja az ideiglenes, asszem 30 napig jó ...
De a nap koronája az volt mikor lakótársam felhívott Pestről, (Elment a megrendelt memóriáimért ...) hogy itthon maradt a számla ... majd 28-án kapok új memeket
Szóval szépen telt a nap ... a mai azért már szebben telt ... belógtam karácsonyi ajándékért a városba ... ettől függetlenül a leányzó majdnem kiszedte belőlem, mit vettem neki ... tavaly majdnem össze kellett vesznem vele, hogy ne áruljam el neki hogy ajándékért megyek, idén sem volt surlódásmentes a dolog, de megoldottam ... majd holnap este megkapja
Kikapcsolódásképpen játszottam egy kicsit ... POP:WW (Imádom ezeket az idióta névrövidítéseket, haverokat úgy szoktam kiakasztani, hogy elküldöm nekik így a játéklistámat
), sajnos ugyanúgy az enyészeté lett a játék, mint az elődje
Nagyon jó, nagyon szép, érdekes, de engem úgy felhúznak az idióta részek, amikor valami nullaméter főellenfél, már 2x-edik alkalommal megszivat ... én szórakozni akarok, nem idegeskedni egy játékon ... Alig van időm játszani, akkor ha lehet ne anyázzak, hanem pihenjek 
Ráadásul egyre kevesebb olyan játék van ami leköt egy picit ... Megyek is keresek egyet, most épp van időm!
Kellemes Karácsont Mindenkinek! Még 3 perc és ''Szenthajnal'' van ...
Aktív témák
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azért egy pár szösszenet ...