Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
ilyesmit képzelj el, abszolút táncolható EDM, én a pre 2013 számaiért bálványozom főleg, illetve szüksége van a testemnek egy nyugodtabb koncertre is, mert többnyire csak darálós, szétugrálós koncertek kerülnek fel a palettára, ha dubstepről van szó kis hazánkban.
amivel egyébként nincs gondom, csak fő a változatosság.
Thome: helyes!
-
Rypejakten
addikt
arra az Inspected release-re nagyon várok, érdekesnek ígérkezik.
nálam mostanában ezek mentek:
Zeds Dead - Lights Out (ft. Atlas)
℣ E N I C E // drø wn in disquiet
to...you - mem01
astral planes - Exodus
#chillRaise Spirit - Fallen Leaves (egyik legszebb dnb szám, amit mostanában hallottam, és tök büszke vagyok, hogy magyarok követték el)
Break - Ain't No Turning Back #neuro
Bukez Finezt - Bucktown
Excision "Neck Brace" feat Messinian
#dubstepSQUNTO @ANIMALZ - konci, 3 perctől az a tripla, vagyis inkább quadro-mashup zseniális. FB oldalán csinált egy 8-ast is.
-
Rypejakten
addikt
-
aAron_
őstag
Eddig is megvoltak ezek a nevek, de már nem mindre emlékeztem. Bladerunnaz Opening szeptemberben elég ígéretesnek tűnik pl.. Köszi!

-
mekker
őstag
-
Rypejakten
addikt
nem halt meg, túlságosan él, és azok diktálják a trendeket, akik semmilyen zenei előképzettség nélkül leülnek egy program elé, 20 perc alatt összedobnak egy high pitch-elt fost (pl ő), és mivel az összes, relatíve ismert felöltő (UKF pont nem, inkább DubstepGutter, DropTheBassline, xKito és társai) ezeket nyomja, mindenki ilyen szennyet kezd el gyártani.
a másik, ez az erőszakos visszatérés az alapokhoz. Zomboy Back Once Again-jének az introja egyszerűen zseniális, visszaidézi a régi, király számait de ez a drop valami katasztrófa. erőtlen, szarul balanszolt, nem hangzik jól. összehasonlítva a Mind Controllal, nekem óriási csalódás.
két éve volt a melodic dubstep fénykora is, most már ebből se találni jót, annyira kikopott a zenére (vokálra, hangszerekre, változatosságra) való igény. az egész átment egy sample-partiba. ki tud minimális módosítással egyszerűbb és unalmasabb számot összedobni.
mostanában riddim-et hallgattam, nekem már csak ez adja vissza csak a dubstep érzést a mostani számok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest