Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1390) mekker


mekker
őstag

Amúgy nagyon meghalt mostanában ez a műfaj (az utóbbi 1,5-2 évben), de talán nem is baj. A sok brostep macskavinnyogás szemetet gyártó producer lassan tovább állt trap, meg big room house és a többi moslék felé, kicsit megtisztul a stílus. Talán kezdődik megint egy kisebb újhulláma, jön a megújulás az a sejtésem.

Miért mondom ezt? Rendezvénynaptárakból kikoptak, a rádióban megint generikus house szól csak, fél Youtube-ra fel vagyok iratkozva, meg minimum 2 óra zenét minden nap hallgatok YT/Scloud stb.-n, de talán hetente jön 1-2 dolog. UKF-en nem nagyon tudom mi van, amikor elkezdték ezerrel nyomni a lakodalmas dnb-t meg a brostepet, akkor hagytam a fenébe. Ott is kicsit kezd javulni a színvonal az utóbbi hónapokban.

Bocsánat a rengeteg erős jelzőért, nem akarok senki lelkébe taposni (vagyis de ), csak komoly poszttraumatikus stresszt okozott számomra ez a sok szenny az elmúlt évekből.

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.