Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Ace owner #762 üzenetére

Egyébként mennyire lehet ezeket sajátként felhasználni? Gondolok itt mondjuk
    egy proggiba beépített hangszínre, vagy beépített ritmusra, meg "ilyesmikre".:D

Ha felhasználom, akkor arra még mondhatom, hogy saját a zene és van jogom
    mondjuk kiadni, vagy felejtsem el, és mondjuk magamnak kell mindent kreálni?
    (Beleértve a dobot, mint hangszert, amit ebben a tutorial-ban úgy írnak le, hogy
    akár egy kosárlabda pattogását is felvehetem, aztán azt belassítom - puffan.:DDD)

Vannak régi zenéim, amiket remixelnék "dubstep" stílusban, edzésvideók mellé.
    Alapvetően újra kéne kreálni az egészet, visszamenve a MIDI forrásig, lecserélni
    a dobokat, stb. (Szóval nem csak effektelés a kérdés.) Az eredeti zenéket főleg
    a Roland E16-os szintim szólaltatta meg 14 évvel ezelőtt... A mai napig megvan,
    de nem tudom, hogy elektronikus zenére mennyire alkalmas (mondjuk kevéssé).
    Szóval kénytelen leszek részben PC-n* lévő hangszereket használni, nem csak
    utólag effektelni a dolgot (próbaképpen androidos telón a Dubstep Drum Pad-del
    elkísérgettem egy-két számot, azzal a kevés effekttel, amit tud: lehet belőle vmi.

*: hangkártyán? (De rég is volt ez a MIDI-zés, a SoundFont-okkal, AWE64-gyel,
    meg később az SB Live!-val: hirtelen látnék egy Cakewalkot, azt se tudnám, hol
    kezdjem?) Teszem hozzá, ebben az összehasonlításban az a 379£ ijesztő picit.

Új hozzászólás Aktív témák