- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
kerlas
tag
Üdv!
Hááát, ezzel a képpel nem sokra megyek, azt eddig is tudtam, hogy hova kell rakni a ramokat, hogy dualba mennyen, csak az nem tiszta még, hogy csak azonos típusú ramokkal megy-e, meg hogy ha valóban megy a dual channel, akkor az fsb 50%-án tényleg azt a teljesítményt nyújtják e a ramok, mint single módban 100%-on? -
kerlas
tag
A következő a gondom, van egy EPoX 8RDA lapom, benne 2x256Mb PC2700-es DDR RAM (egyi Samsung, másik QDA). A kérdés, mivel tudom megállapítani, hogy megy-e dual ddr-be, vagy nem, egyeltalán lehetséges ez, ha két külonböző típusú a memória? A másik a dual ddr megy 333Mhz-s ramokkal is, vagy csak 400Mhz-sekkel? Ha tudtok, sürgősen nyomjatok valami választ ide, vagy mailbe, mert akkor a hét elején ki tudom cserélni a ramokat egyforma típusú 400Mhz-sekre. Ja igen, olvastam valahol, ha megy a dual ddr, akkor elég a ramokat az fsb 50%-án járatni, és úgy is ugyanazt a teljesítményt hozzák, mint single módban 100%-on, ez igaz, az aszinkron miatt nem csökken a teljesítmény?
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest