Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, egy olyan s939es lap, ami fogadja az x2-t is az opteront, ecc-t, nem ecc-t is???? Kezdek összeakadni, engem az opteron meggyőzőtt. Következő is az lesz, de hogy milyen azt nem tudom... Akkor konkretizálok, egy sima 939es lapba, mondjuk egy an8 ultra, vagy vmi-be már megy?
-
westlake
félisten
akkor szerinted mi kulonbseg van egy 939-es opteron es egy san diego kozott?
vagy mi kulonbseg van az x2 magjai, a san diego magja es az opteron magja kozott?
en nagyon kivancsi vagyok a velemenyedre
es most ne emlitsuk a tuningpotencialt, hiszen a jobb huzhatosagot siman betudhatjuk egy masik szerias magnak (szeria alatt nem azt ertem, hogy valamit valtoztatnanak a magon)
gondolom az is tiszta veletlen, hogy azonos frekvencian mukodo san diego es 939-es opteron kozott nem mutatnak ki a tesztek kulonbseget
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
Mar a 144es opteronrol es a sima A64-rol (San Diego) is sokan vitaztak. Elvileg nem kene hogy legyen kulonbseg. Vki azt allitja hogy jobb memvezerlot tartalmaz az opteron, vki azt hogy egyszeruen csak jobban ''valogatjak'' az opteronokat.
Szvsz az utobbiban mindenkepp van vmi...elvegre a 144esek brutalis tuningszornyek
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest