Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amit Siriusb említett, az a "User login" blokk, aztán még akármelyik menühöz hozzáadhatod a user/register útvonalat (ami amúgy user_menu()-ben van definiálva, ott még láthatók a működő, felhasználókkal kapcsolatos címek), neked tetsző címmel. Nem tudom, ez így megfelel-e neked, vagy valami különlegesebb kinézetű blokkot szeretnél, de úgy tűnt, csak a link kirakása a célod.
=======
(#575) Siriusb :
affene, azt hittem, beindul a topic, de már megint hullaszag lett.
Nálam most épp ez az aktuális megoldandó feladat, kíváncsi vagyok, milyen beépített megoldások léteznek rá:
http://drupal.hu/forum/kepmezo-vegtelen-szamossaggal-az-egyik-kep-megjelolese-checkbox-szal-boritokepnek/18485 -
Siriusb
veterán
Ha van egy drupal alaptelepítésed, ott láthatsz egy blokkot, ahol be lehet jelentkezni, ill. regisztrálni. Neked igazából semmit nem kell tenned, ezt készen megkapod.
Egyébként a Structure/Menus pontban tudod módosítani a menüket, itt hozzáadhatsz új menüpontokat a már meglévő menükhöz. -
Sk8erPeter
nagyúr
Jééé, azt hittem, ez a topic már meghalt
Pont napokban eszembe jutott, megkérdezem, mi ez a hullaszag itt.
"menüpont alá modult"
Azt hogyan kell elképzelni?"ha rákattintok be jöjjön a modul"
Mit jelent az, hogy "bejön" egy modul?Megmozdul a link, és egyszercsak besétál egy modul az ajtón, és mindennek szem- és fültanúja lehetsz?
Fogalmazd meg úgy a kérdést, mintha neked intéznék, nulla információ birtokában Te vajon értenéd-e, mit akar az illető? (De nem, inkább fogalmazd meg úgy, mintha mindenkihez szólnál, hogy érthető legyen, és ne kelljen fejvakargatva törni a fejünket rajta, mit is akarhattál.) -
Siriusb
veterán
Szia!
Fogalmam sincs mit akarsz, de az első hozzászólásban találsz néhány lehetőséget, melyek segítségével elsajátíthatod az alapokat, mely mindenképpen és erősen javallott, sőt szükséges.
Legalább legyünk tisztában a fogalmakkal, mert azt kétlem, hogy a kérdésednek bármi köze lenne a modulokhoz. Próbáld meg világosabban kifejteni, mit szeretnél elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest