- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen fielddel állítod be, hogy ki melyik csapathoz tartozik?
Így első nekifutásnak az Entity Reference ugrott be, hogy annak tuti, hogy hasznát tudnád venni a kapcsolat kezelésénél, majd listázás során a Views modulnál is:
Entity reference
http://drupal.org/project/entityreference
ezzel hivatkozhatnál a másik tartalomtípusra.
Sőt, a kölcsönös (oda-vissza) kapcsolat listázásához ennek is nagy hasznát veheted:
Corresponding Entity References
http://drupal.org/project/cer
Utóbbit is használtam már, teszi a dolgát, szinkronizálja mindkét irányba a kapcsolatot, csak mindkét irányban legyen hivatkozó field (Entity reference segítségével). Aztán admin-felületen be kell pipálni a köztük lévő kapcsolatot, hogy kezelje a CER modul.Persze a csapat-játékos kapcsolatra nyilván létezik még ötezer másik megoldás is. Én most annak megfelelően adtam javaslatot, ami az általad használt megoldásba illeszkedik bele legkezelhetőbben (legalábbis szerintem, első megközelítésként).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest