- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem nagyon értem, miért nem frissítették még mindig a drupal.hu-n a 7.19 verzió óta a fordítási linket 7.22-re, pedig már egy ideje megvannak a fordítások...
http://ftp.drupal.org/files/translations/7.x/drupal/drupal-7.22.hu.po
ez lenne a jó cím.
Szóval tényleg a localize.drupal.org-ról érdemes letölteni.Igazából jelezni kéne nekik a hibát a fórumon, de most lusta vagyok.
Amúgy jeleztem már pár hibát, és akkor általában gyorsan intézkedtek, szóval odafigyelnek a visszajelzésekre. Gondolom ez vmiért elfelejtődött, ők is emberek. (és hozzánk hasonlóan kockák)
(#553) Ablakos :
A topic-összefoglalóban lévő szakirodalmakat érdemes lenne megnézned, a Nagy Gusztáv-féle jegyzetek pl. jól összefoglalnak rengeteg dolgot, tök érthetően. Haladóbb témakörökhöz is találhatsz hasznos infókat az ottani linkek között (legalábbis én ezeket tetettem be az összefoglalóba, biztos még számtalan hasznos szakirodalom van Drupalhoz, érdemes is lenne bővíteni a listát (csak mostanság nem Drupalozom aktívan)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest