Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz adam_ #421 üzenetére

Nem látok semmilyen hirdetésfeladást, mivel nem vagyok bejelentkezve, és nem is leszek... ezért mondtam, hogy dobj már egy screenshotot, hogy maga a feladás hogy néz ki. Egy Print Screen gomb lenyomása, majd vágólapról bemásolás egy képszerkesztőbe, és kép feltöltése... SnagIttel könnyen elkészítheted.
    A Hierarchical Selectnek pont az a lényege, hogy egy node (tartalom) hozzáadásakor, például egy termék felvitelekor egyből kategorizálhatod, hogy hova tartozik a termék, úgy, hogy többszintű hierarchiát is tudsz vele kezelni. Olvasd el a README-t, keress róla videókat, ha nem megy.
    A Get Locations modul működését hadd ne magyarázzam már el elejétől a végéig, azért időmilliomos én sem vagyok... inkább próbálkozz vele, olvasd el a README-t, a hivatalos honlapot, és aztán mondd el, mire jutottál. :) Ha elakadtál, akkor kérdezz bele konkrétan. Adj hozzá egy "Getlocations Fields" nevű mezőt a content type-odhoz, ahol kell a térkép.

"Feltelepítve már természetesen felvan a Getlocations és a Google Maps API modul egyaránt."
    Milyen Google Maps API modul? A Get Locations-höz nem kell semmilyen külső modul, egyedül működik. Ahhoz, amire neked kell, nem feltétlenül kell felraknod semmilyen plusz modult. Bár kiegészítheted a működését Address Fielddel meg ilyesmivel, próbálkozz vele, hogyayn a legmegfelelőbb az igényeidnek.

===

(#422) adam_ : hát ez az ember gyönyörűen beszél angolul.... :DDD A kérdésedet meg egyáltalán nem értem, ott van egyértelműen a videóban is, hogy van egy "create new item" menüpont is, mégpedig a legelső.... ez egyébként elvileg beállítható a modulban, hogy lehet-e létrehozni új elemet, vagy sem.
    Azért ilyen gyorsan ne add fel, inkább próbáld meg értelmezni is, amit nyújt a modul által kínált felület.

• adam_

senior tag

válasz adam_ #421 üzenetére

Közben a hierarchial selectest megoldottam, viszont még abban az érdekelne, hogy ha a meglévő listában nincs az hírdetésfeladója által kínálandó áru típusa, akkor ő saját maga hogyan adhat hozzá, a hierarchial selecten belül? Mint, ahogyan ebben a videóban [link] 1:45-től?

Új hozzászólás Aktív témák