Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #423 üzenetére
Van egy ilyen felület az oldalon: [link], ami természetes még folytatódik lefelé más egyéb pontokkal, de az most lényegtelen.
A lényeg, hogy ennek az aljára szeretnék egy térképet, valamint egy címmegadásos részt, ugyanis amikor a címet valaki megadja, az egyből térképen is jelenítse meg egy markerrel. Természetesen ezeknek az adatoknak a beküldése után a hírdetésben ugyanezt a térképet címmel jelenítse meg.
Akkor jól értelmeztem, ehhez akkor egyedül ez a modul kell: [link]?
Feltelepítem, és akkor a hírdetés feladásos részben a mezők hozzáadásánál "csak" hozzá kell adni egy új mezőt, pl. Hely megadása néven, és ennek a mezőnek a típusát getlocationre kellene hogy tegyem? És ezt követően már egy olyan mező is lesz a hírdetés feladása részben, ahol egy térkép is van, ahol a hírdető meg tudja adni a tartózkodási helyét? (Bár ezt tényleg jó lenne összekapcsolni egy másik mezővel, amiben ha valaki beírja pl a Város nevét, azt alatta egyből térképen is mutassa, de ez végső soron, egyenlőre csak a térképes markeres bejelölés jó lenne, ha megvalósulna)Szóval jól gondolom, így kell ezt megvalósítani? Ilyen egyszerű lenne?
Readmet olvastam, bár ott CCK modulról is írnak, az sem kell az én elképzelésemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest