Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz adam_ #476 üzenetére

Ja, hát két megoldás van, megkéred a szolgáltatót, hogy kapcsolják be ezeket a dolgokat a php.ini-ben, ha ezt nem teszik meg, akkor meg jön a másik megoldás, hogy elköltözöl tőlük. Ezek a hibák több problémát is magukkal hoznak, mint látható. Van olyan osztott tárhely, ahol van külön-külön php.ini, így az valamilyen szinten konfigurálható egyedi szinten is (ez is limitált lehet persze), de általában "globális" php.ini van, ami mindenkire érvényes (konyhanyelven elmondva, így a legegyszerűbb).

Ha költözöl, akkor ne csak a fájlokat másold le, hanem a teljes (!) adatbázist is. Figyelj arra is, hogy az esetleges rejtett fájlokat is átmásold, mint pl. a .htaccess fájl, lényegében minden fájl fontos lehet.

Akikkel pozitív tapasztalataim vannak, az a Tárhelypark, de fizetős a szolgáltatásuk.
    Ha átmenetileg ingyen akarsz kísérletezni, akkor esetleg a 000webhostra felpakolhatod a tartalmadat, de számíts rá, hogy lassabb lesz, mivel távol van a szerverük (konkrétan amúgy nem tudom, hol van Magyarországhoz legközelebb). Régen engem az zavart náluk, hogy tényleg lassú volt sokszor az oldal, vagy nem volt elérhető, de mostanság több pozitív tapasztalatot olvastam róluk.
    Viszont ha majd saját domained lesz, végleges megoldást akarsz, akkor inkább válaszd az előbb említett szolgáltatót, vagy hasonlót, meg még másik topicban a HostGatort ajánlották, aztán van, aki a GoDaddy-re esküszik, stb...

Új hozzászólás Aktív témák