- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, hát két megoldás van, megkéred a szolgáltatót, hogy kapcsolják be ezeket a dolgokat a php.ini-ben, ha ezt nem teszik meg, akkor meg jön a másik megoldás, hogy elköltözöl tőlük. Ezek a hibák több problémát is magukkal hoznak, mint látható. Van olyan osztott tárhely, ahol van külön-külön php.ini, így az valamilyen szinten konfigurálható egyedi szinten is (ez is limitált lehet persze), de általában "globális" php.ini van, ami mindenkire érvényes (konyhanyelven elmondva, így a legegyszerűbb).
Ha költözöl, akkor ne csak a fájlokat másold le, hanem a teljes (!) adatbázist is. Figyelj arra is, hogy az esetleges rejtett fájlokat is átmásold, mint pl. a .htaccess fájl, lényegében minden fájl fontos lehet.
Akikkel pozitív tapasztalataim vannak, az a Tárhelypark, de fizetős a szolgáltatásuk.
Ha átmenetileg ingyen akarsz kísérletezni, akkor esetleg a 000webhostra felpakolhatod a tartalmadat, de számíts rá, hogy lassabb lesz, mivel távol van a szerverük (konkrétan amúgy nem tudom, hol van Magyarországhoz legközelebb). Régen engem az zavart náluk, hogy tényleg lassú volt sokszor az oldal, vagy nem volt elérhető, de mostanság több pozitív tapasztalatot olvastam róluk.
Viszont ha majd saját domained lesz, végleges megoldást akarsz, akkor inkább válaszd az előbb említett szolgáltatót, vagy hasonlót, meg még másik topicban a HostGatort ajánlották, aztán van, aki a GoDaddy-re esküszik, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest