-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolpi6
csendes tag
QX 105 batom kb 2-3 méteres magasságból esett le. ( nem földbe vertem, gázt elvettem és úgy esett le, nem betonra.) Azóta az egyik motort sajnos nem hajtja meg, gondoltam befosott a motor ki is cseréltem de semmi.
Multiméterrel rámértem a motor csatlakozásához van feszültség, cf-re rádugva motor konfignál mind a 4 motort egyforma fordulatszámmal mutatja viszont nem megy az egyik.
Ennek tudatában tudna nekem valaki segíteni? Hálás köszönet! -
Kolpi6
csendes tag
Sziasztok!
Qx 105 bat hoz tud ajánlani valami akksit?
Mivel érdemes tölteni az akkukat ,hogy az élettartalmuk ne rövidüljön meg?
Pl.: egy sima telefon töltő adaptere megteszi?( nem gyors töltő)
Köszi -
Kolpi6
csendes tag
válasz Teréz Atya #37212 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, egy problémá van higy, ezt nem tudom igy beszerezni mert sajnos az összeszereles nem biztos hogy, menne. Nem tud esetleg valaki olyan helyet ahol kompleten igy megvásárolható? Esetleg ha valakinek van használt az is erdekelne.Hálás köszönet!
-
Kolpi6
csendes tag
Hát van egy jjrc h8 mini amit kivancsisagból vettem és megtetszett a dolog , igaz 3 nap utan behalt, motort csereltem rajta de ne add le akkora teljesitmenyt a cserelt motor hogy felszaljon. M1 is mert komolyabb geppel szeretnek foglalkozni. Koszonom a valaszod!
Várom tovabbi segitsegetek. -
Kolpi6
csendes tag
Halli, drón vásárlása elött állok, szeretnèk tőletek tanácsot kérni egy két dologban. Racing drónok vonzanak igazán fpvvel szerelve. Nezegettem banggood es hasonlo helyeken gépeket de annyi van illetve ahogy láttam nekem kellene összeszerelnem ezeket. Tudnátok ajánlani valami komplet gépet amivel csak repulnom kell? Illetve helyet ahol ez beszerezhető? Előre is köszönöm a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- PC-re tart a Rise of Ronin
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Stiebel Eltron SN 15 SL villanybojler
- Új Techson 16 csatornás Analóg és IP HD rögzítő DVR 2TB HDD
- Electrolux XIO Z1010 porszívóhoz bolygó kereket keresek (XIO Z1020 és vagy XIO Z1030)
- Fém mobil számítógép üvegasztal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest