- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosarob8
aktív tag
válasz
Teréz Atya #7511 üzenetére
Na meg is rendeltem gyorsan egyet
Kérdés: nézem most az alkatrészeket hozzá a gearbest-en és van CW és CCW motor is, ha jól gondolom akkor a kütyün van 2 ilyen és 2 olyan is? Akarok rendelni pótalkatrészt, hogy ne kelljen várni heteket ha véletlen valami lenne, csak nem tudom milyet kell
-
kosarob8
aktív tag
válasz
Teréz Atya #7493 üzenetére
Köszi a választ!
Mindenképpen odakinn használnám, házban nem játszunk ilyenekkel lol
Motorokban honnan tudom, hogy melyik jó a gépbe? Úgy értem pl fizikailag stb.... Úgy olvastam valahol, hogy a gépbe magába nagyobb akksit is lehet rakni, itt is van valami szabvány csatlakozó és a többi már csak a pénztárcától és a fizikai korlátoktól függ? -
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában láttam pár ilyen drónos videót és gondoltam kipróbálnám milyen is ez az egész.
Láttam többen vásároltak mostanában ezt a Nihui Toys U807-t, ez mennyire ajánlott egy abszolút kezdőnek? Úgy látom, hogy fillérekért adják a gearbest-en. Pótalkatrészeket honnan lehet szerezni hozzá? Vagy egyáltalán meddig bírják a motorok stb?14 fontot simán adnék érte
(Angliában élek). Amit láttam róla videót nagyon frankó kis kütyünek tűnik, főleg ennyiért.
Segítségeteket előre is köszi!
Üdv: Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest