Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Geller72 #73721 üzenetére

Én nem rapsickodni akarok, tisztában vagyok a sítereppel, 8 éve járok ugyanoda télen, most már néha nyáron is. A neten nem találtam pontos infót arról, hogy pl. egy mini 4pro-val repülhetek-e legálisan a pálya olyan részei felett, ahol nem zavarom a síelőket, pl. a csúcs körül, ahová külön kell felmászni, nem a pálya része; vagy a fenti pályákon amikor nincs senki vagy alig 1-2 síelő. Ezek keményebb részek, nem az amatőr tömeg síeli. A tömeg nem érdekel, nem szeretem. Ha lent sokan vannak (pl. hétvégén), akkor mi fent síelünk. Ez széles pályákból álló rendszer, és a fiaim általában offtrack-eznek, nem bent vannak a pálya közepén. A kislányom a sísuli végén délután lejön velünk egy hosszút, vagy lemegy a család a 4,5km-es pályán a völgybe, ezen szintén kevés a síelő, mert nehéz részek vannak is benne, és állóképesség kell hozzá. Az ilyen helyeket szeretném megörökíteni a drónnal. Legálisan lenne jó. Nem legálisan is meg lehet oldani, de nem ez a cél. Nem az FPV-vel akarok száguldozni az emberek felett, vagy az AVATA-val szlalomozni a felvonó oszlopai között. Arra ott lesz a pályazárás utáni időszak vagy a hegyekben valahol egy csúcs, tisztás, stb.

Új hozzászólás Aktív témák