Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Petyuska111 #72648 üzenetére
Én pl már azt sem tudom melyik a nihui... Azt hittem az is ilyen kis keretes, mint az e010
Az xk100 (még nekem is van) inkább egy kefés fpv racer, vagy 3d-s akrobata losban.
Mióta itt kezdtünk, azóta eltelt vagy 6-8év, a nagy többség tovább lépett a los-os repüléstől, a többiek meg abbahagyták. Akik maradtak, azok közül szinte mindenki fpv-zik, legyen az tinywhoop, vagy 8",vagy bármi ami közte van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Be is futott a Honor GT Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Turn One Eco kagylóülés sínnel együtt cockpithez vagy autóhoz
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- FEKETÉN JÉG, FEHÉR ELÉRHETŐ Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest