- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
mastodon #72395 üzenetére
Keret? Azért 12 évesnek gondolom több százezres vasat nem akarsz adni. Jó kamerás, nem törékeny drón nem lesz. Főleg kis pénzért. Még egy Mavic-kel sem fog tudni videót csinálni, mert elrepülnek a madarak, annyira azért nem halk egyik drón se.
Egy jó használt ultrazoom azért bőven van 50k körül már.
Nem értem mi ez a drón mánia, tizenévesen a lányokat hajtsák inkább
Adtam ismerős tizenéves srácnak szobába való Eachine E010 kaliberű gépet (lehet épp Furibee F36 volt), elején nyomták kb 5 percet, azóta egyszer nem láttam náluk, hogy előkerült volna a gép. + lett gémerpécé amellett főleg nem érdekli a drónozás
(#72394) Alg Define trükközés. Amivel ténylegesen trükköket tudna csinálni (van benn acro mód) olyan 25-ért biztos nem lesz. Kínából esetleg egy alap whoop/toothpick kijön az árból [link] Ha sima krúzolásra gondolsz, meg ilyen egy gombos trükkökre (flip) azt kb az összes tudja. Syma X5 nagy klasszikus, ha még kapni, az már szélcsendben kintre is jó. Tartalék motort, propellert, akksit vegyél mellé akármi is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Roborock S7 robotporszívó
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged