Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz Sirandrish #72370 üzenetére
Szia,
Én is túrázás miatt vágtam bele a drónozásba. Az első egy Hubsan Zino volt. Az kb. akkora, mint amit te is kinéztél. Szerintem ez túrázáshoz nagy, a hátizsák felét elviszi. Mavic Minire váltottam, ami majdhogynem zsebben is elfér. Használhatóságban, megbízhatóságban és képminőségben is sokkal jobb.
Javaslom nézegess a YT-on teszteket a kinézett drónról. Egybe belenéztem. Elég szép a kép, de a mozgás akadozik. Nálam ez kizáró ok lenne. (Egy minit 3 akkuval és garanciával is megkapsz bőven 100e alatt használtan.)
További problémák, hogy ez a SG906 250gramm feletti. Elvileg vizsgázni kell hozzá, a Minihez nem. Ezen kívül jobb ha tudod, hogy a Bükkben amúgy sem igazán repülhetsz, mert természetvédelmi terület és emiatt korlátozott légtér.Ha nem vettem el teljesen a kedvedet, akkor vágjál bele. Érdemes lehet egy olcsóbbal kezdeni, és ha amúgy beválik, akkor váltani egy jobbra. Mert lehet, hogy ráunsz. Én is már csak hébe-hóba repkedek, de a videó vágást már végképp csak halogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest