- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
ezoltan #62661 üzenetére
Majd kíváncsi leszek a tapasztalatodra az LR propra, mert a vázamhoz valószínűleg csináltatok 6" karokat is (vagy direkt még egy vázat 6"-ra) csak aggaszt a váz ára... Armattant tudtam volna venni belőle (és még maradt is volna pénzem) , de legalább ez a vázam végre olyan, mint amilyen nekem kell!
Tervem szerint ma kezdem beleköltöztetni az elektronikákat, motorokat. Nem lesz könnyű, de nem is célom. Legyen guszta is a gép, ne csak menjenJa, és a nap poénja, Gearbest csomagom jött, és mi volt benne? 8szett 5" AVAN, de nem is lett volna baj, ha nem lett volna "R" betű is
Egymás mellé raktam az eddig vásárolt, és a ma érkezett propot, hát van különbség. De nem gond, elhasználom
Annyira elvarázsolt az ára, hogy ezek szerint mégis vettem a múltkor
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nioh 2 (PS4)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Futás, futópályák
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest